Stichting Historisch Charlois

Steun de Stichting Historisch Charlois!

Donateurs zijn erg belangrijk voor de Stichting Historisch Charlois (SHC). Feitelijk zijn zij de bron van ons bestaan. Zonder hun financiële steun kunnen we ons werk niet doen.
Alle bestuursleden, gastheren, gastvrouwen en werkgroepleden zijn vrijwilligers. Toch is er daarnaast nog extra geld nodig, onder andere voor de huur van ons pand, energiekosten en voor de instandhouding van onze collecties.

Steun ons werk en word donateur van onze stichting. Als donateur draagt u direct bij aan het behoud van de Charloise familie- en wijkgeschiedenis.
Vier keer per jaar ontvangt u het magazine ‘Ons Charlois’ en aan het eind van het jaar onze kalender voor het jaar daarop met prachtige foto's over Charlois.
‘Ons Charlois’ bestaat al sinds 1994 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot hèt donateursblad van de SHC. Het magazine is iedere keer verrassend en roept steeds weer veel enthousiaste reacties op bij donateurs en lezers.

U wordt al donateur voor een minimale bijdrage van 12,00 euro per jaar.
SHC heeft ook donateurs buiten Nederland en zelfs buiten Europa. Hun bijdrage is hoger in verband met de verzendkosten. Zij betalen minimaal 22,50 euro buiten Nederland en buiten Europa minimaal 32,00 euro.

Klik hier om u aan te melden als donateur.

Cadeautip

Wat ook leuk en origineel is: een cadeau abonnement op ‘Ons Charlois’ als geschenk geven aan vrienden, kennissen of familieleden.
De ontvanger krijgt vier keer het magazine ‘Ons Charlois’ toegestuurd en ook de jaarkalender.
Een cadeau abonnement kost maar 12,00 euro (binnen Nederland). De cadeaubon is af te halen in ons pand aan de Wolphaertsbocht 105, 3082 AG Rotterdam. De openingstijden zijn elke zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur (op feestdagen gesloten).
Een e-mail sturen kan ook. Dan sturen wij de cadeaubon per post aan u toe, na de ontvangst van het te betalen bedrag.


Afbeelding voor de layout
Afbeelding voor de layout
Facebook icoon
Afbeelding voor de layout
Witte lijn
Contact
Afbeelding voor de layout
Afbeelding voor de layout
Adres:
Wolphaertsbocht 105
3082 AG Rotterdam

Bankrekening:
NL 72 INGB 0651 6424 93

Telefoon:
010-480 66 18

E-mail:
info@historisch-charlois.nl

Openingstijden:
zaterdag en zondag
van 13.00 tot 17.00 uur
(op feestdagen gesloten)
Afbeelding voor de layout
Witte lijn
Afbeelding voor de layout