Stichting Historisch Charlois

Onze stichting is al meer dan 20 jaar bezig met het verzamelen en documenteren van informatie over Charlois en haar geschiedenis. Wij gebruiken deze informatie onder andere voor het verzorgen van diapresentaties (Powerpoint).

Wij beschikken over een enthousiast presentatieteam, dat graag bereid is een presentatie te geven over Charlois of een meer specifiek onderwerp, zoals een wijk, het vliegveld Waalhaven of de havens.

U wordt van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Onderwerpen en tijdsduur

In principe kiest u zelf het onderwerp of thema van de presentatie. Wij gaan dan na of er binnen onze stichting voldoende informatie beschikbaar is. Meestal is dat het geval, waarna in nauw overleg met u wordt gekozen voor een datum, tijdstip en tijdsduur.
Een wat grotere presentatie neemt al gauw anderhalf tot twee uur in beslag, inclusief pauze.

Onderwerpen waarover wij al presentaties hebben verzorgd zijn bijvoorbeeld:

Maar er zijn meer mogelijkheden: een specifiek thema zoals Het Brabantse dorp of een specifieke wijk zoals Carnisse, Heijplaat of Wielewaal.

Locatie en materiaal

Wij kunnen bij u op locatie komen, maar wij kunnen de presentatie ook geven in ons gebouw, de voormalige Charloische Apotheek, Wolphaertsbocht 105 in Rotterdam.
In beide gevallen zorgen wij zelf voor de benodigdheden (beamer, laptop en scherm).

Kosten

De kosten zijn vrij laag omdat onze stichting werkt met vrijwilligers. Alleen voor het onderhoud en de afschrijving van onze apparatuur vragen wij een vast bedrag, 40 euro per presentatie.
Als de presentatie bij ons wordt gehouden, vragen wij naast het vaste bedrag ook een kleine bijdrage voor het serveren van koffie of thee voor de gasten - 0,30 euro per kopje.

Contact

Heeft u belangstelling voor een presentatie of wilt u meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar ons presentatieteam presentaties@historisch-charlois.nl.


Afbeelding voor de layout
Afbeelding voor de layout
Facebook icoon
Afbeelding voor de layout
Witte lijn
Contact
Afbeelding voor de layout
Afbeelding voor de layout
Adres:
Wolphaertsbocht 105
3082 AG Rotterdam

Bankrekening:
NL 72 INGB 0651 6424 93

Telefoon:
010-480 66 18

E-mail:
info@historisch-charlois.nl

Openingstijden:
zaterdag en zondag
van 13.00 tot 17.00 uur
(op feestdagen gesloten)
Afbeelding voor de layout
Witte lijn
Afbeelding voor de layout